Harrasteryhmät

Omat harrasteryhmät

Muiden tarjoamat harrasteryhmät


Lehtilukupiiri kirjastossa

Haluaisitko tulla kirjastoon keskustelemaan uutisista ja muista kiinnostavista aiheista? Jutustellaan yhdessä ja autetaan myös muita ilmaisemaan itseään.

Avoin keskusteluryhmä Rakkaudesta uutisiin jatkaa kokoontumistaan Turun pääkirjastossa parittomilla viikoilla.


Liikuntaryhmä

Liikuntaryhmät ovat tauolla. Työryhmä pohtii, miten liikuntaa voitaisiin jatkaa. Jos haluat mukaan työryhmään, niin ilmoittaudu soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon 044 314 4838.


Taidekerho

Taidekerho on kokonaisuudessaan tauolla. Kerhon bändi harjoittelee, eli jos olet kiinnostunut yhteissoitosta, niin ota yhteyttä puh. 044 314 4838.

Jos olet kiinnostunut taiteen ja toiminnan kuntouttavasta vaikutuksesta, ota yhteyttä Happy Houseen. He järjestävät siihen liittyvää monenlaista toimintaa. Esimerkkejä tarjonnasta löytyy Happy Housen nettisivuilla Happy Housen nettisivuilta kohdasta Viikko-ohjelma.


Hyvinvointikerho

Hyvinvointikerhon toimintaa ohjaa sairaanhoidon opettaja Marjatta Pihlajamaa. Kerhossa keskitytään ihmisen hyvintointiin liittyviin asioihin. Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisen tiistain jäsenillan yhteydessä klo 16.30-17.30. Tarkista kokoontumisajat Ajankohtaista-palstalta tai jäsenkirjeestä.

Yhteydenotot

Marjatta Pihlajamaa, puh 044 314 4838 tai puheenjohtaja.vsavy(at)gmail.com


Muiden tarjoamat harrasteryhmät

Happy House monitoimikeskus

Happy House sijaitsee osoitteessa Ursininkatu 11. Tarkemmin tiloista ja viimeisin kuukausiohjelma löytyy Happy Housen nettisivuilta kohdasta Viikko-ohjelma. Happy Housen ohjelma ja muuta mielenkiintoista löytyy myös Happy Housen Facebook-sivuilta.

Oletko vailla esteetöntä tilaa kokouspaikalle tai merkkipäivien viettoon tms?

Happy House monitoimikeskuksen toimitilaa voi vuokrata esim. kokous- tai merkkipäivätilaisuuksiin. Lue tarkemmin Happy Housen nettisivuilta.