Harrasteryhmät

Omat harrasteryhmät

Muiden tarjoamat harrasteryhmät


Liikuntaryhmä

Liikuntaryhmä kokoontuu Raision keilailukeskuksella maanantaisin 8.1 – 7.5.2024 klo. 12.00 – 13.00 keilailun merkeissä. Pääsiäisenä ei ole keilausta.


Patikka / kulttuuriperjantai

on suunnattu sanansa mukaisesti heille jotka ovat kiinnostuneista liikkumaan luonnossa, kiertämään näyttelyitä, osallistumaan ruokailuun tai mitä vain. Ryhmä on suunnattu heille joilla olisi halua aktiiviseen osallistumiseen, mutta vertainen puutuu. Ryhmässä tehtävät asiat ovat lähtökohtaisesti omakustanteisia, omavastuullisia, ja omatoimisia, mutta lähtiessä kaupungin ulkopuolelle voimme sopia kimppa kyydeistä.

PATIKKA / KULTTUURIPERJANTAI!

TÄMÄ HARRASTERYHMÄ EI OLE SÄÄNNÖMUKAINEN TAPAHTUMA JA SIITÄ ILMOITETAAN AINA TAPAHTUMISSA KUN SE ON LUOTU JOTEN SIVUSTOA KANNATTAA SEURATA!  


Taidekerho

Taidekerho on kokonaisuudessaan tauolla.

Jos olet kiinnostunut taiteen ja toiminnan kuntouttavasta vaikutuksesta, ota yhteyttä Happy Houseen. He järjestävät siihen liittyvää monenlaista toimintaa. Esimerkkejä tarjonnasta löytyy Happy Housen nettisivuilla Happy Housen nettisivuilta kohdasta Viikko-ohjelma.


Muiden tarjoamat harrasteryhmät

Happy House monitoimikeskus

Happy House sijaitsee osoitteessa Ursininkatu 11. Tarkemmin tiloista ja viimeisin kuukausiohjelma löytyy Happy Housen nettisivuilta kohdasta Viikko-ohjelma. Happy Housen ohjelma ja muuta mielenkiintoista löytyy myös Happy Housen Facebook-sivuilta.

Oletko vailla esteetöntä tilaa kokouspaikalle tai merkkipäivien viettoon tms?

Happy House monitoimikeskuksen toimitilaa voi vuokrata esim. kokous- tai merkkipäivätilaisuuksiin. Lue tarkemmin Happy Housen nettisivuilta.