Näytä valikko

Harrasteryhmät


Omat harrasteryhmät

* Liikuntaryhmä
Taidekerho
* Hyvinvointikerho

Muiden tarjoamat harrasteryhmät

* Happy House monitoimikeskus


Lehtilukupiiri kirjastossa

Haluaisitko tulla kirjastoon keskustelemaan uutisista ja muista kiinnostavista aiheista? Jutustellaan yhdessä ja autetaan myös muita ilmaisemaan itseään.

Avoin keskusteluryhmä Rakkaudesta uutisiin jatkaa kokoontumistaan Turun pääkirjastossa parittomilla viikoilla torstaisin alkaen klo 13.00.


Liikuntaryhmä

Liikuntaryhmät jäävät 1.1.2020 alkaen tauolle vähäisen osallistumisen vuoksi. Kevään aikana työryhmä pohtii, miten liikuntaa voitaisiin jatkaa. Jos haluat mukaan työryhmään, niin ilmoittaudu soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon 044 314 4838.


Taidekerho

Taidekerho on kokonaisuudessaan tauolla. Kerhon bändi harjoittelee, eli jos olet kiinnostunut yhteissoitosta, niin ota yhteyttä p. 044 314 4838.

Jos olet kiinnostunut taiteen ja toiminnan kuntouttavasta vaikutuksesta, ota yhteyttä Happy Houseen. He järjestävät siihen liittyvää monenlaista toimintaa. Taideryhmä kokoontuu parittoman viikon tiistaisin klo 11–13.30. Muitakin esimerkkejä tarjonnasta löytyy Happy Housen nettisivuilla www.happyhouseturku.fi.


Hyvinvointikerho

Hyvinvointikerhon toimintaa ohjaa sairaanhoidon opettaja Marjatta Pihlajamaa. Kerhossa keskitytään ihmisen hyvintointiin liittyviin asioihin. Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisen tiistain jäsenillan yhteydessä klo 16.30-17.30. Tarkista kokoontumisajat Ajankohtaista-palstalta tai jäsenkirjeestä.

Yhteydenotot

Marjatta Pihlajamaa, puh 044 314 4838 tai s-posti puheenjohtaja.vsavy(at)gmail.com


 Muiden tarjoamat harrasteryhmät


Happy House monitoimikeskus

Happy House sijaitsee osoitteessa Ursininkatu 11. Tarkemmin tiloista ja viimeisin  kuukausiohjelma löytyy Happy Housen nettisivuilta kohdasta Viikko-ohjelma. Ryhmät löytyvät myös Happy Housen nettisivuilta. Happy Housen ohjelma ja muuta mielenkiintoista löytyy myös Facebook-sivuilta.

Oletko vailla esteetöntä tilaa kokouspaikalle tai merkkipäivien viettoon tms?

Happy House monitoimikeskuksen toimitilaa voi vuokrata esim. kokous- tai merkkipäivätilaisuuksiin. Lue tarkemmin täältä.

Alkuun