Ajankohtaista

Saana Kivirannan kirjan esittely tänään Kampissa

Torstai 23.5 klo 17 – 19 Kampin palvelukeskus, kahvio.

Läheisten ryhmä kokoontuu ensin klo 17-18 ja sen jälkeen Saana Kiviranta esittelee uuden kirjansa Rekan alle jäänyt, jonka on kirjoittanut yhdessä Stella Vuoman kanssa.

Image by stockgiu on Freepik

Saanan kotisivut: https://www.saanakiviranta.fi/


Tikkurilan läheisten vertaisryhmä starttaa

Torstaina 30.5. Tikkurilan kirjastolla (Lummetie 4) jäsenille ja läheisille jäsenilta. Tapaaminen on kirjaston Voimala-tilassa 2.krs kello 17-19. Tilaisuudessa tarjotaan kahvit.

Lämpimästi tervetuloa.

Kevään ja alkukesän toiminnasta

Kevään ja alkukesän aikana tapahtuu Uudenmaan Aivovammayhdistyksessä:

23.5. to Kampin palvelukeskus, (kahvila) klo 17-18 Läheisten ryhmä: kahvitarjoilu, klo 18-19 Saana Kiviranta esittelemässä kirjaansa ”Rekan alle jäänyt”. https://www.saanakiviranta.fi/. Kyselyt Sirkka sirkka.dahlman@gmail.com.

28.5. ti Villa Gyllenberg/Didrichsenin taidemuseo klo 13.00 alkaen, ilmoittautuminen Tiinalle, tuisku100@gmail.com. https://www.villagyllenberg.fi/, https://www.didrichsenmuseum.fi/.

30.5. to Tikkurilan kirjastolla Vantaalla (Lummetie 4) jäsenilta jäsenille ja läheisille. Tapaaminen on kirjaston Voimala-tilassa 2.krs kello 17-19. Tilaisuudessa tarjotaan kahvit.

Ja vielä ennen kesälomaa toteutetaan 7.6. pe Porvoon retki m/s Runebergillä 10-19.30, omavastuu 20 e, lounas ja kahvit. Ilmoittautuminen tähän jo päättynyt.


Tänään jatkuu Uavyn luontoseikkailut. Tällä kertaa suuntana on Itä-Helsinki ja siellä Uutelan ulkoilualue. Ihan niin lämmin sää ei ole tänään kuin mikä meillä oli viime viikolla Seurasaaressa. Mutta liikkumaanhan olemme lähdössä, niin pysytään varmaan lämpiminä.


Hauskaa Vappua/Glad Valborg/Happy 1st of May!

Lämmintä keväistä juhlaa kaikille lukijoillemme! Ps. kippistäthän kohtuudella.


Luonto-ja liikuntahetkiä

Vielä mahtuu mukaan! Ilmoittaudu mukaan ulkoliikuntahetkeen.

Järjestämme yhdessä Laurea Ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijoiden kanssa kaksi kertaa liikuntatilaisuuden Helsingissä; ensimmäisen Seurasaaressa 30.4. klo 12-14:30 sekä toisen Uutelan ulkoilualueella 7.5. klo 12-14:30. Tilaisuuksiin voi osallistua kaikki, sillä liikuntaharjoitteista tehdään kullekin soveltuvat versiot.

Liikuntatuokiot kestävät 2,5 tuntia. Yhdistys tarjoaa eväät paikan päällä. Pukeutuminen joustaviin vaatteisiin ja mahdollisesti lenkkareihin. Otathan mukaan myös sadevarusteita tarvittaessa.

Ilmoittautumiset sähköpostiin uudenmaan.aivovammayhdistys(at)gmail.com seuraavasti:

Seurasaaren tapahtumaan 28.4.2024 mennessä ja Uutelan tapahtumaan 5.5.2024 mennessä.

Uutelan ulkoilualue | Helsingin kaupunki ja Seurasaari | Helsingin kaupunki


Uudet Facebook-sivut

Oletko jo huomannut yhdistyksen uudet Facebook-sivut? Jos et, niin käy kurkkaamassa linkin takana https://www.facebook.com/profile.php?id=61554404518876. Loimme uudet sivut nimenmuutoksen jälkeen sekaannusten välttämiseksi.


Kevään aikana uusi vertaisryhmän aloitus

Vantaan Tikkurilaan on suunnitteilla uusi vertaistukiryhmä sekä aivovammautuneille että heidän läheisilleen. Seuraathan ilmoitteluamme, sillä tiedottaminen tarkentuu kun sopiva kokoontumispaikka on löytynyt!

Ryhmän aikana tarjotaan osallistujille kahvit.


Asiaa sähköpostista 

Olemme ottaneet käyttöön uuden sähköpostiosoitteen uudenmaan.aivovammayhdistys@gmail.com. Uuden osoitteen luominen tuli ajankohtaiseksi kun yhdistyksen nimi muuttui Aivovammayhdistyksestä Uudenmaan Aivovammayhdistykseksi. (Vanha osoitteemme on kuitenkin vielä käytössä rinnalla jotta sähköposteja ei häviäisi).

Ja jos Sinun sähköpostiosoite on muuttunut niin ilmoitathan siitä meille, jotta tiedotteemme tavoittavat sinut jatkossakin. Muuttuneet tiedot voit lähettää osoitteeseen jasenasiat(at)aivovammaliitto.fi.