Uudenmaan Aivovammayhdistys ry

Tervetuloa Uudenmaan Aivovammayhdistys ry:n verkkosivuille!

Uudenmaan Aivovammayhdistys ry (ent. Aivovammayhdistys ry) on perustettu vuonna 1990 edistämään jäsentensä hyvinvointia. Se toimii Uudellamaalla alueellisesti olennaisena vertaistukena eriasteisia aivovammoja saaneille sekä heidän perheilleen. Toimintaa rahoitetaan pääosin jäsenmaksuin. Tämän lisäksi saamme tukea eri tahoilta yhdistyksen ulkopuolelta, pääosin kaupungeilta.

Uudenmaan aivovammayhdistyksen toimintaan kuuluu vertaistuen lisäksi mm. erilaisten jäsentapahtumien järjestäminen. Vuosittaisia perustapahtumia ovat toukokuinen ulkoilupäivä Espoon Nuuksiossa sekä pikkujoulut joulukuussa.

Lisäksi kulttuuri- ja liikuntaryhmämme järjestävät toimintaa säännöllisesti. Yhdistyksen jäsenet saavat kotiinsa Aivovammaliiton Aivoitus-lehden neljä numeroa vuosittain.

Jäseniä U-Avy:ssä on n. 550. Yhdistys on valtakunnallisen Aivovammaliiton suurin jäsenjärjestö. Olemme myös Espoon Järjestöjen Yhteisö ry:n (EJY) jäsen sekä Järvenpään Yhdistysverkosto ry:n jäsen.

Kaikki jäsenet sekä heidän läheisensä ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.

Uudenmaan Aivovammayhdistys ry:n toiminta-ajatus

  • Toimintaa vammautuneille ja heidän läheisilleen
  • Vertaistuen mahdollistaminen ja edistäminen jäsenistön kesken
  • Jäsenistön hyvinvoinnin edistäminen

Yhdistys osallistuu myös aivovammoista tiedottamiseen ja ennaltaehkäisevään työhön kuitenkin huomioiden, että toiminta on pääosin vapaaehtoistoimintaa.


Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi tästä. (Jäsenrekisteri tietosuojaseloste PDF.)

Löydät meidät myös Facebookista Uudenmaan Aivovammayhdistys ry

Aivovammaliiton vertaistukipuhelin.