Kuvat

Saimme kutsun Ylivieska-Reisjärvi toimintaryhmän kesäjuhliin, joka pidettiin Reisjärvellä nuorisoseurantalo Sampolassa lauantaina 15.6.

Kesäjuhlilla oli yli 20 osallistujaa. Paikalle oli saapunut väkeä mm. Reisjärveltä, Toholammelta, Oulusta sekä Uudenmaan Aivovammayhdistys ry:n varapuheenjohtaja Sirkka Dahlman puolisonsa Eero Dahlmanin kanssa.

Illan ohjelmassa oli rentoa yhdessäoloa, tutustumista, pientä purtavaa ja karaoke oli hyvin suosittu. Laulajia oli kaikenikäisiä. Mm. Fröbelin palikat – yhtyeen vauhdikas sutsisatsaa – karaokekappale innosti lähes kaikki tanssimaan parketille.

Ilta jatkui vielä Kartanohotelli Saaressa nauttien aurinkoisesta kesäillasta, upeasta maisemasta ja maukkaista ruuista. Tapahtuma oli vertaistukea parhaimmillaan. Kiitokset järjestäjille sekä kaikille mukanaolleille.

Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille.

Yhdistyksemme kesätapahtuma oli Rokualla 8. – 9.6. Vietimme mukavaa päivää aurinkoisessa säässä nauttien hyvästä ruuasta ja mukavasta seurasta.

Ohjelmassa oli mölkyn pelaamista ja kävelyretki kylpylän läheisyydessä. illemmalla oli vapaata ohjelmaa. Moni nauttikin kylpylästä ja kuntosalista. Illalla ravintolassa oli tanssit Neitoset – orkesterin tahtiin.

Ennen kotiinpaluuta kokoonnuimme vielä aulaan kuulemaan palautetta retkestä. Retki oli hyvin onnistunut ja saimme hyvää palautetta mm. siitä että eri paikkakunnilta olevat pääsivät tutustumaan toisiinsa ja saaden hyvää vertaistukea.

Ensi viikonloppuna la 15.6 on karaoketanssit Reisjärvellä Sampolan nuorisoseuran talolla. Tervetuloa viettämään hauskaa viikonloppua.

Vietimme yhdistyksemme 30-vuotisjuhlaa 4.5.2024 Aleksinkulmassa, Oulussa. Osallistujia oli yli 40, joista kaukaisimmat Lapista, Kolarista. Vieraita oli myös Reisjärveltä ja Kajaanista.

Tervetuliaissanat lausui yhdistyksemme sihteeri Jaana Vähänikkilä ja Aivovammaliiton puolesta toiminnanjohtaja Päivi Puhakka. Juhlapuheen piti FT, neuropsykologian erikoispsykologi Satu Winqvist kertoen aivovammoista ja aivovammojen hoidoista.

Saimme nauttia upeasta laulusta, kun Oulu-opiston viihdekuoro Ouluttaret esiintyivät kuoronjohtaja Liisi Petterssonin johdolla. Lisäksi saimme nauttia hyvästä ruuasta ja kakkukahvista.

Tilaisuuden juonsi Ari Hyvälä.

Kiitämme kaikkia juhlan järjestäjiä sekä juhlaan osallistuneita.

Tärkeä työmme jatkuu ja syvennämme yhteistyötä toimintaryhmien kesken.

Oulun Seudun Aivovammayhdistys ry:n elojuhla Onnelassa 12.8.2023

Elojuhlaa vietettiin Haukiputaalla lomakoti Onnelassa nauttien lämpimästä ja aurinkoisesta kesäsäästä. Osallistujia oli kiitettävästi yli 30. Perinteisesti aloitimme maittavalla ruoalla. Mukana oli myös uusia jäseniä.
Osa halusi nauttia upeasta säästä ulkona ja juttua riitti. Sisätiloissa järjestettiin jo perinteeksi muodostunut, mutta erittäin tasaväkinen levyraati. Tämänkertaisen levyraadin voitti Olli Halosen kappale – Pohjola. Yleisö kommentoi, että olipa jalan alle menevää musiikkia. Levyraadin jälkeen oli yhteislaulun vuoro ja lauloimme kaikki yhdessä mm. suosikkikappaleen J.Karjalaisen Sankarit.
Kuin yllättäen sisään tuoksui Kosti Rekilän keittämä nokipannukahvin tuoksu. Iltapäivän ohjelmaan kuuluikin nokipannukahvin ja pullan nauttiminen rannalla hyvässä säässä ja seurassa.
Syyskauden avajaisia vietämme 27.9 ke klo 15 – 17 Jäälinmajalla, Oulussa.

Oulun Seudun Aivovammayhdistys ry keilaamassa 18.4 Oulun Keilahallissa.

Jaana Vähänikkilä ja Ari Hyvälä esittelemässä Oulun Seudun Aivovammayhdistyksen toimintaa Oulun kaupunginsairaalan kuntoutusosastolla 24.11. Asiakkaat ja henkilökunta olivat hyvin kiinnostuneita.

Yhdistyksen pikkujoulu 26.11 Hotelli Lasaretti.

Osallistujia oli lähes 30 ihmistä ja tunnelma oli mitä parhain.

Ohjelmassa oli Tiernapojat (tytöt), Taikashow, Taikuri Niko Huovinen, yhteislaulua Ari Hyvälän säestyksellä. Perinteisesti Janne Tissari ja Jani Visuri esittivät kappaleen ”Me ollaan sankareita”.

Söimme maittavan joulupäivällisen, hyvässä seurassa.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Oulun Seudun Aivovammayhdistys keilaamassa 22.11.2022 Oulun Keilahallissa.

Syysjuhla 3.9.2022, Lomakoti Onnela, Haukipudas

Oulun Seudun Aivovammayhdistys ry järjesti syysjuhlan ja tänä vuonna paikaksi valittiin Kiiminkijoen varrella sijaitseva Lomakoti Onnela.

Syysjuhlaan osallistui noin 30 henkilöä. Päivän aloitukseksi saimme nauttia maittavan ja runsaan lounaan. Sen jälkeen siirryimme pihalle, jossa oli mahdollisuus pelata monenlaisia pihapelejä, mm. tikanheittoa ja frisbeegolfia. 

Ari Hyvälä viihdytti vieraita ja esiintyi Lomakoti  Onnelan juhlatila Unelmassa.

Ohjelmassa oli myös levyraati, jossa teemana oli suomalaisen musiikin menestystarinoita.

Ohjelmien ohessa oli oivallinen tilaisuus myös tutustumiseen ja vertaistuelliseen kokemusten vaihtoon. Keskustelu oli vilkasta ja antoisaa.

Ennen kotiinlähtöä, sokerina pohjalla, saimme nauttia vielä  makoisat nokipannukahvit ja pullat sekä grillimakkarat Lomakoti Onnelan viihtyisässä ympäristössä Kiiminkijoen rannalla.

Kiitos kaikille osallistujille mukavasta ja aurinkoisesta syyspäivästä.

Nuotio

Kevätjuhla 7.5. Ravintola Nallikarissa. Ohjelmassa Rajakylän musiikkiluokan oppilaitten lauluesitys, haitarinsoittoa Ari Hyvälä  ja yhteislaulua Ari säestäen. Hyvää ruokaa, hyvässä seurassa. Leppoisa ja mukava kevätjuhla. Paikalla oli Aivovammaliiton Johanna Tervo. Kiitos kaikille mukana olleille.

Jäsentapaaminen keskiviikkona 28.7. Kesäkahvila Hietasaaren Koffik(Oulun Työväen Pursiseuran satamassa, Seelarissa) os. Puomitie 12 Oulu.

Oulun Seudun Aivovammayhdistys keilaamassa 8.7.2021 Oulun Keilahallilla.

Jäsentapaaminen Cafe Villa Hannalassa 30.6.2021.

Yhdistyksemme keilailun harrastajat kokivat huikean yllätyksen la 28.11.2020, kun oululainen keilaseura Agents Bowling Team Kari-Pekka Rytilahden ideoimana lahjoitti jokaiselle keilailijalle henkilökohtaisen keilapallon. Eikä tässä vielä kaikki! Oulun keilailutalo päätti sponsoroida keilapallojen porauksen jokaisen keilaajan omien henkilökohtaisten mittojen mukaan. Lahjoitus on arvoltaan mittava, mutta sillä on myös lisäksi hyvin merkittävä vaikutus keilailuharrastuksen kehittymisen kannalta tuoden lisää innostusta ja haasteita ja sitä kautta lisäten ryhmämme yhteenkuuluvuuden tunnetta. Olemme kokeneet, että keilailuharrastus on tärkeä osa aivovammaisen arjen aktivointia. Tahdomme kiittää sydämestä Agents Bowling Teamia ja Oulun keilailutaloa mahtavasta lahjoituksesta sekä Oulun seudun aivovammayhdistys ry:tä keilailuharrastuksen mahdollistamisesta. Kuva (t): Esa Eirola

Oulun seudun aivovammayhdistys ry; Keilapallojen lahjoitus; OSA: Jani Visuri, Janne Tissari, Sami Tapio, Ari Hyvälä, Joni Honkanen, Hannu Pirnes; Oulun Keilahalli; Mikko Lahtela, keilahallin tj; Agents Bowling Team ry, Kari-Pekka Rytilahti, Pekka Leinonen; 28.11.2020;

29.8.2020 Elojuhla kesäkoti Irjalassa.

12.3.2020 Neurologisten vammaisjärjestöjen tapahtuma Oulun kaupunginsairaalan aulassa.

Oulun Seudun Aivovammayhdistyksen pikkujoulut 7.12.2019 Ravintola Nallikarissa.

Elojuhlan viettoa Kesäkoti Irjalassa 24.8.2019.

Syysretki 7.9.2019 Los Coyotes Ranchilla Muhoksella

Yhdistyksen 25-vuotisjuhla 1.12.2018 Ravintola Perlassa.

 Juhlapuhe Pia Warvas Aivovammaliitto ry

Yhdistyksen historiaa, Annamaria Marttila