Näytä valikko

Tervetuloa Osa ry:n kotisivuille!

Oulun seudun Aivovammayhdistys ry (OSA) sivut ovat kohtaamis- ja tiedotuspaikka ihmisille joilla on aivovamma ja heille jota tämä asia koskettaa.

Oulun Seudun Aivovammayhdistys ry (OSA) on perustettu 30.11.1993. Yhdistys toimii ensisijaisesti entisten Oulun ja Lapin läänien aivovammaisten ihmisten ja heidän läheistensä yhdyssiteenä ja etujärjestönä. Toimintaryhmiä on neljä; Kemissä, Rovaniemellä, Ylivieskassa ja Kajaanissa.

Aivovammaliitto ry on vuoden 1993 alusta lähtien huolehtinut kaikkia aivovammayhdistyksiä koskevista valtakunnallisista tehtävistä. OSA on alueellisena aivovammayhdistyksenä pitänyt yllä paikallista toimintaa Oulun kaupungissa ja Pohjois-Suomessa.

Jäseneksi voit liittyä http://www.aivovammaliitto.fi/liity-jaseneksi/ Vuosimaksu on 18 € vuodesta 2017 alkaen ja yhdistyksen jäsenet saavat kotiinsa Aivovammaliiton Aivoitus-lehden neljä numeroa vuodessa. Loppuvuodesta liittyessäsi ei jäsenmaksua peritä. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön, meillä ei ole palkattua työvoimaa. Muodostamme Aivovammaliiton kanssa yhteisen jäsenrekisterin. Lue tietosuojaseloste

 


Tapahtumat