Tapahtumat

Kevätkauden 2023 tapahtumia

Sivuja päivitetään säännöllisesti, joten tapahtumatiedot muuttuvat ja tarkentuvat.

 • Kevätkausi 2023
  • Koko yhdistys:
   • Yhdistyspäivä 8.2.2023. Kanta-Hämeen aivovammayhdistys osallistui Janakkalassa järjestettävään yhdistyspäivään 8.2.2022 osoitteessa Rantalahden leirikeskus, Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala. Yhdistyspäivän aikana puheenjohtajamme Sami Ylämurto ja varapuheenjohtajamme Liisa Halme esittelivät yhdistyksemme toimintaa ja edistävät aivovammatietoisuutta.
   • Yhteinen kesäpäivä 6.6.2023. Järjestämme koko yhdistyksellemme yhteisen kesäpäivän tiistaina 6. kesäkuuta Saaren kansanpuistossa. Aikataulu täsmentyy myöhemmin. Tarkoituksemme on kiertää kansanpuiston lähes esteetön luontopolku (2,7 km) ja paistaa yhdessä makkaraa. Luontopolku lähtee pääpysäköintialueelta ja esittelee alueen luontoa ja sen erikoisuuksia. Polku on helppokulkuinen ja viitoin merkitty tasaisessa maastossa kulkeva ympyräreitti, joka kulkee puolet matkasta Kuivajärven rantaa myötäillen ja puolet metsän siimeksessä takaisin pysäköintialueelle. Reitti on leveää hiekkapolkua ja soveltuu myös lastenvaunujen kanssa tai pyörätuolilla liikkuville, jos avustaja on mukana.
  • Hämeenlinnan tapaamiset:
   • Säännölliset kuukausitapaamisemme järjestetään joka kuun ensimmäisenä tiistaina klo 15-17 Kumppanuustalolla tilassa 101). Kumppanuustalo on esteetön. Mukaan ovat tervetulleita niin jäsenet kuin jäsenyydestä kiinnostuneet. Kevään tapaamiset ovat 3.1., 7.2., 7.3., 4.4. ja 9.5. Maaliskuun tapaamisessa oli mukana Aivovammaliiton järjestösuunnittelija Johanna Tervo. Hän kertoi Aivovammaliiton palveluista.
   • Liikuntatiistait: Pyrimme järjestämään kerran kuussa liikuntailtapäivän lähinnä lajeissa, jotka ovat esteettömiä. Kevään ensimmäinen liikuntailtapäivä järjestettiin 21.2. laskiaistiistain kävelynä (lähtö Hämeenlinnan Rantakasinon puistosta), ja seuraava liikuntailtapäivä järjestetään 14.3. jälleen kävelynä niin, että puheenjohtaja Sami esittelee samalla Hämeenlinnan ortodoksista kirkkoa, lähtö osoitteesta Erottajankatu 2. Liikuntatiistait alkavat kello 15.00.
  • Forssan toimintaryhmä:
   • Säännölliset kuukausitapaamisemme järjestetään kerran kuussa yhtenä maanantaina klo 14-16. Kevään 2023 tapaamiset ovat 13.2., 13.3., 24.4. ja 22.5.. Osoite on Hämeentie 17, Forssa. Toimintaryhmää vetää Tiina Åhman. Jos haluat osallistua Forssan toimintaryhmään Hämeenlinnasta/Rengosta käsin, voit kysyä lisätietoa Sami Ylämurrolta, sami.ylamurto@gmail.com, puh. 044 363 0203.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tilaisuuksiin!


Ei tapahtumia.