Liity jäseneksi

Eri puolilla Suomea toimivat Aivovammaliiton jäsenyhdistykset ja toimintaryhmät ovat järjestön ydin. Jokainen henkilöjäsen kuuluu johonkin aivovammayhdistykseen ja aivovammayhdistykset puolestaan kuuluvat jäseninä Aivovammaliittoon. Yhdistykset järjestävät eri paikkakunnilla monenlaista toimintaa, johon kannattaa tutustua ja mennä mukaan.

Paikallinen aivovammayhdistys ja toimintaryhmä on sinua lähellä. Tulemalla mukaan et jää yksin – tapaat mukavia ihmisiä ja pääset kokemaan uutta, saat kaipaamaasi vertaistukea.

Yhdistyksemme jäsenenä:

Täytäthän lomakkeen huolellisesti jäseneksi liittyvän tiedoilla ja valitse yhdistykseksi:  ”Tampereen Seudun Aivovammayhdistys ry”.

Jäseneksi liitytään ensisijaisesti ylläolevan linkin kautta/lomakkeella, mutta voit liittyä myös sähköpostitse jasenasiat(at)aivovammaliitto.fi tai puhelimitse Aivovammaliiton järjestösihteerin kautta. Järjestösihteeri hoitaa myös yhdistyksen vaihdon, mikäli kuulut jo toiseen aivovammayhdistykseen ja haluat vaihtaa Tampereen Seudun Aivovammayhdistykseen (esim. asuinpaikkakunnan muutoksen vuoksi). Järjestösihteerin tavoittaa jasenasiat(at)aivovammaliitto.fi, puh. 050 408 7095.

Jäsenmaksu vuonna 2024 on 22 euroa.

Kannatusjäsenyys

Haluatko tukea yhdistyksen toimintaa kannatusjäsenenä? Ota yhteyttä järjestösihteeri Anu Kainulaiseen anu.kainulainen(at)aivovammaliitto.fi tai puh. 050 408 7095.

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste PDF.