Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TSAVY NUORTEN VALTAKUNNALLISET PIKKUJOULUT

3.12.2019 @ 17:30 - 20:30

Aika: 3.12.19 tiistai klo 17.30 (varaa ainakin 2-3 tuntia)
Paikka: ensin Pellervonkatu 9, Tampere – TSAVY:n Tapaamispaikka, sitten Gastro Pub Kaleva, samassa rakennuksessa (mennään yhdessä)

Kutsumme kaikki Aivovammaliittoon kuuluvat nuoret (18-40v) TSAVY:n järjestämiin valtakunnallisiin pikkujouluihin. Yhdistys tarjoaa meille herkulliset ruuat Gastro Pub Kalevassa! Tapahtumassa juhlimme iloisesti vertaistuen merkeissä onnistunutta kulunutta vuotta ja pian tulevaa joulua. Tarjolla on yhteistä puuhaa, pelejä, antoisaa keskustelua, ymmärrystä ja totta kai pikkujoulu henkistä tunnelmaa hyvän ruoan kera! Tutustutaan toisiimme, tehdään uusia kaverisuhteita tai tavataan pitkästä aikaa vanhoja tuttuja! Olette oikein lämpimästi tervetulleita mukaan viettämään pikkujouluja kanssamme ❤

Tapaamme siis 3.12 tiistaina klo 17.30 osoitteessa Pellervonkatu 9, Kaleva, Tampere, josta jatkamme viereiseen ravintolaan viettämään iltaa. Pyydämme teitä ilmoittautumaan osallistumisestanne mahdollisimman pian sähköpostilla tai viestillä (yhteystiedot tiedotteen lopussa) viimeistään perjantai 22.11. mennessä, jotta voimme taata kaikille osallistujille riittävän ja sopivan tarjoilun. Ilmoitathan osallistumisen ohessa allergiasi. Kaikki ruoka on valmiiksi laktoositonta ja gluteenitonta. Tarjolla on niin kanaa ja possua, kuin kasvisruokaa, joista valita. Ravintola on esteetön, mutta ilmoitathan myös liikuntarajoitteesi, jotta varaamme kaikille sopivaa pöytää. Ravintolaan tehdään ruokatilausta ilmoittautujien mukaan, joten Ilmoittautuminen on sitova. Halukkaat voivat jäädä jatkamaan iltaa omakustanteisesti.

Ystävällisin terveisin
Emma Vehaluoto, tiedottaja
044 0402 077
emma.vehaluoto@hotmail.com
tamsavy@gmail.com

Tampereen Seudun aivovammayhdistys ry

Tiedot

Päivämäärä:
3.12.2019
Aika:
17:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka