Toimintaryhmät

Kuukausitapaamiset

Kuukausitapaamiset järjestetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 17.30-19.30.

2.5. Kirjastoilta. Lahden pääkirjastosta tulee Sanna Vääriskoski-Kaukanen esittelemään kirjaston palveluita ja Anniina Ylinen antaa meille kirjavinkkejä. Ota kirjastokortti mukaan. Paikalla on pieni popup-kirjasto. Huom! LINK lahden järjestökeskus on muuttanut! Kokoonnumme Lahden tiedepuistossa, Niemenkatu 73. Tavataan sisääntuloaulassa.

Lisätietoja: Kari Vainio, p. 040 828 0906.


Nuorten ja nuorten aikuisten ryhmä

Toimintaryhmä nuorille ja nuorille aikuisille on suunnattu kaikille nuorille ja nuorenmielisille aivovammautuneille. Ryhmään ei ole ikärajaa!

Tapaamme vertaistuen merkeissä torstaina 11.5. klo 17 alkaen Kahvila Karirannassa Lahden matkustajasatamassa. Yhdistys tarjoaa pullakahvit. Uudet ja vanhat tuttavuudet ovat kaikkiin tapaamisiin tervetulleita. 

Ryhmän yhteyshenkilönä on Esa Nerg, p. 040 531 6127.


Kuntosalivuoro

Yhdistyksen jäsenenä voit käydä ilmaisella kuntosalivuorolla Mäkikatsomon salilla (Salpausselänkatu 8) 4.1.-3.5. keskiviikkoisin klo 16-17. Salivuoro on yhteinen Päijät-Hämeen Epilepsiayhdistyksen, Näkövammaisten, Munuais- ja maksayhdistyksen sekä Kilpirauhasyhdistyksen kanssa.


Keilausta

Yhdistys tarjoaa jäsenille ilmaisen keilavuoron kerran kuukaudessa klo 16-17, seuraavan kerran tiistaina 16.5. Lahden keilahallissa, Launeenkatu 5. Keilakenkien vuokran jokainen maksaa itse. Yksi rata varattu, kysy lisärataa tarvittaessa.