Vuosikokous

Satakunnan Aivovammayhdistys ry:n vuosikokous Porissa, Yhteisötalo Otavassa järjestetään keskiviikkona 21.2.2024 klo 14- 16 Lämpimästi tervetuloa mukaan päättämään yhteisistä asioista ja keskustelemaan tulevista tapahtumista! T. Yhdistyksen hallitus

Kuntosaliohjaus

Mäkikatsomon sali Salpausselänkatu 8, Lahti

Ke 21.2. klo 16–17 KUNTOSALIOHJAUSTA Mäkikatsomon kuntosalilla, Salpausselänkatu 8, Lahti. Mainio tilaisuus aloittaa saliharjoittelu turvallisesti liikunnanohjaaja Anna Kulosen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ota mukaasi rennot vaatteet, sisätossut ja pyyhe, jos haluat käydä suihkussa. Tule kohentamaan kuntoasi - se kannattaa!

E-P.n Aivovammayhdistys ry järjestää yhdessä OLKA Seinäjoen kanssa KOSKETTAVAN LUENNON

Kauhajoen yhteiskoulu Prännärintie 4, Kauhajoki, Suomi

Vakavasta liiekenneonnettomuudesta selviämisestä, vertaistuesta ja sairaalassa tarjottavasta ohjauksesta. Kauhajoen yläkoulun auditoriossa 25.2.klo.15.00 alkaen. Tapahtumassa puhuu OLKA-koordinaattori Tarja Kulmala Seinäjoen OLKAsta. Kokemusasiantuntija Jyrki Itäsalmi kertoo omasta vakavasta liikenneonnettomuudestaan ja sen aiheuttamista pysyvistä vammoista ja niiden kanssa elämisen opettelusta. TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY!!

Keilaus

Raision keilailukeskus, Varppeenkatu 24

Käytössä 2. rataa. Osallistumismaksu kenkävuokra 1 euro.

Jäsentapaaminen

Ke 28.2., klo 13.30-15.00 Cafeteria Serafiinassa, os. Harjapäänkatu 33 (Etu-Lyötty), kahvittelun ja yhdessäolon merkeissä. Läheiset ovat myös tervetulleita.Yhdistys tarjoaa pullakahvit.

Patikka / kulttuuriperjantai 1.3.2024

Kurjenrahkan kansallispuisto

Hei. Ensimmäinen patikka / kulttuuriperjantai järjestettiin tammikuun lopussa reippaillen auringon paisteessa. Kävelyn yhteydessä kävimme lounastamassa Honkapirtillä. Taas olisi aika järjestää tämä tapahtuma! Tällä kertaa lähdemme 1.3.2024  Savojärven rannalle Kuhankuononnon kansallispuiston maisemiin retkeilemään. Tarkoituksena on kiertää Savojärven kierros joka pituudeltaan n. 6 km. Kokoonnumme klo. 11.00  Kurjenpesän luontotuvan pysäköintialueella, Kuhankuonontie 67, Pöytyä. Paikalle pääsee myös Bussilla. […]

Keilaus.

Raision keilailukeskus, Varppeenkatu 24

Keilaus

Keilaus Yhdistys on varannut jäsentemme käyttöön kaksi keilarataa tiistaisin  5.3  klo 12.00-13.00 Oulun Keilahallilta os. Isokatu 97, esteetön tila ja jäsenille maksuton. Kenkävuokra 2 € on omakustanteinen.

Jäsenilta

Turun Seudun TST ry Kanslerintie 19, Turku

Esteettömän ja turvallisen asumisen neuvontakeskus, Kunnonkoti

Nuoret aikuiset

Tule mukaan nuorten rentoon tapaamiseen ke  6.3. klo 13.30-15.00 Cafeteria Serafiinaan, os. Harjapäänkatu 33 (Etu-Lyötty), Oulu. Tapaaminen on tarkoitettu nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on aivovamma. Kahvi ja tee tarjoilu. Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtajalta: Eila Sääskö, puh. 040 765 6989, eila.saasko@gmail.com

VUOSIKOKOUS 9.3.2024 klo.13.00

Järjestötalo Seinäjoki Ruukintie 1, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa, Suomi

Etelä-Pohjanmaan Aivovammayhdistys ry.n sääntömääräinen vuosikokous on 9.3.klo.13.00 Seinäjoen Järjestötalon 4.kerros. Käsitellään sääntöjen määräämien asioiden lisäksi SÄÄNTÖMUUTOS (muuttuneen yhdistyslain vuoksi) myös jäsenmaksuun on tarve tehdä pieni korotus. (korotettu viimeksi 16 vuotta sitten) Kahvitarjoilu, tervetuloa mukaan.

Keilaus

Raision keilailukeskus, Varppeenkatu 24

Käytössä 2. rataa. Osallistumismaksu kenkävuokra 1 euro.