Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vuosikokous

20.3.2018 @ 18:00 - 20:00

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Kokouksessa valitaan myös uudet jäsenet hallitukseen erovuoroisten tilalle.

Yhdistyksellämme on vuosittain vain yksi jäsenkokous (=vuosikokous), jossa hyväksytään edellisen vuoden tilinpäätös ja päätetään toimihenkilöiden vastuuvapaudesta, alkaneen vuoden hallituskokoonpanosta, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Istuva hallitus tekee ehdotukset em. asioihin, mutta vuosikokous tekee päätöksen käsiteltävistä asioista. Kokousedustajat voivat myös aina tehdä uuden ehdotuksen hallituksen ehdottamiin suunnitelmiin. Jäsenillä on esim. joko etukäteen tai kokouksessa mahdollisuus ehdottaa hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Jos ehdotuksia on enemmän kuin paikkoja, niin silloin kokouksessa suoritetaan äänestys, jonka tuloksen mukaan toimitaan.

Seuraavilla henkilöillä: Marjatta Pihlajamaa, Tarja Kiviranta, Karoliina Takkinen ja Elina Paalanen on vielä toinen vuosi toimikaudestaan jäljellä. Vuosikokous valitsee uuteen hallitukseen kahden vuoden toimikaudeksi neljä varsinaista ja yhden varajäsenen.

Tiedot

Päivämäärä:
20.3.2018
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Hallitus

Tapahtumapaikka

Toiminta