Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iloinen Iltapäivä

19.9.2020 @ 13:00 - 21.9.2020 @ 17:00

Virkistysviikonloppu on valitettavasti peruttu. Syynä koronavirus, jonka takia kaikki rippikoulut keväältä jouduttiin peruuttamaan ja koska ne ovat pakollisia, niin nyt Sinapin leirikeskus on varattu koko syyskuun rippileirejä varten.

Mutta ei hätää. Nyt on tarjolla kuitenkin jotakin, olen sopinut seurakunnan diakoniatyöntekijä Tanja Rantaperen (joka oli varannut koko viikonlopun leiriä varten) kanssa seuraavaa: Vietetään silloin leirilauantaina 19 syyskuuta iloista iltapäivää Hirvensalossa, meren rannalla. Aloitetaan klo 13.00 ja ollaan niin kauan kuin huvittaa. Tanja lupasi tuoda grillimakkarat, jos joku haluaa muuta suuhunpantavaa, niin pitää tuoda mukana.  Minä tuon kahvin- ja vedenkeittimen. Tanjalla on muuta ohjelmaa: laulatusta ja visailua. Paikka on täysin esteetön, ainoa puute on invavessa. Siellä on myös hyvä mahdollisuus uimiseen. Vaatetus sään mukaan, jos on todella huono sää, tilaisuutta ei voida pitää.  Tanja lupasi tuoda pari telttaa, mutta jos sataa reilusti grillaus ei onnistu. Toivotaan hyvää keliä.

Omalla autolla tuleville ohje: Ajetaan Hirvensalossa Kakskerrantietä lähelle Satavan siltaa. Ennen siltaa viimeisen mäennyppylän päältä vasemmalle, Suvelankujalle, sitten vasemmalle, Kesätuulenkujalle. Seuraavaksi heti talojen jälkeen puiston reunaa oikealle, Kesätuulenpolkua alas rantaan. Tiehaaroissa on opaste: venesatama.

Bussilla (14 tai 15) tuleville ohje: pyydätte kuljettajaa jättämään teidät viimeiselle Hirvensalon pysäkille. Ja sitten kävelette tuon auto-ohjeen mukaan rantaan. Matka on lyhyt, mutta on vähän mutkainen.

Tiedot

Alkaa:
19.9.2020 @ 13:00
Loppuu:
21.9.2020 @ 17:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Hallitus

Tapahtumapaikka