Näytä valikko

Harrasteryhmät


Omat harrasteryhmät

* Liikuntaryhmä
Taidekerho
* Hyvinvointikerho

Muiden tarjoamat harrasteryhmät

* Happy House monitoimikeskus
* Kädentaitopäivä Happy Housessa
* Kirjallisuuspiiri Happy Housessa


Lehtilukupiiri kirjastossa

 

Haluaisitko tulla kirjastoon keskustelemaan uutisista ja muista kiinnostavista aiheista? Jutustellaan yhdessä ja autetaan myös muita ilmaisemaan itseään.

Avoin keskusteluryhmä Rakkaudesta uutisiin jatkaa kokoontumistaan Turun pääkirjastossa parittomilla viikoilla torstaisin alkaen klo 13.00.


Liikuntaryhmä

Yhteishenki, vertaistuki ja liikunnan riemu ovat vahvasti läsnä liikuntaryhmän tapaamisissa. Jokainen on läsnä juuri sellaisena kuin on ja tekee liikuntasuorituksensa omat rajoituksensa huomioiden ja ennen kaikkea turvallisesti!  Ryhmä kannustaa kokeilemaan liikkumista omien kykyjen ja vamman tuomien rajoitteiden mukaan,
kunnioittamaan ja haastamaan omia rajoja, kokemaan eri liikuntalajeja sekä saada yhteenkuuluvuutta muiden samanlaisessa elämäntilanteessa elävien kanssa. Liikuntaryhmä kokeilee kauden aikana useita eri lajeja sekä ulkona että sisällä, ja osallistuu erilaisiin turnauksiin ja tapahtumiin. Ryhmien ohjauksesta vastaa ammattiohjaaja.

Liikuntaryhmä kokoontuu torstaisin Härkämäen palloiluhallissa, perusryhmä klo 16.30-17.30 ja peliryhmä klo 17.30-18.30. Esite on katsottavissa täältä.

Yhteydenotot

Annemari Pättiniemi, fysioterapeutti, kuntoutuksenohjaaja / NeuroFysio Kinetic,
puhelin 050 3394 083, sähköposti: annemaripattiniemi(at)yahoo.com


Taidekerho

Taidekerho on kokonaisuudessaan tauolla. Jos jotakuta kiinnostaa yhteissoitto, ota yhteyttä Annikki Karjalaiseen, puh. 02 251 1224.


Hyvinvointikerho

Helmikuussa aloittaa hyvinvointikerhon toiminta. Kerhon toimintaa ohjaa sairaanhoidon opettaja Marjatta Pihlajamaa. Kerhossa keskitytään ihmisen hyvintointiin liittyviin asioihin. Kerho kokoontuu joka kuukauden ensimmäisen tiistain jäsenillan yhteydessä klo 16.30-17.30.

Yhteydenotot

Marjatta Pihlajamaa, puh 044 314 4838 tai s-posti puheenjohtaja.vsavy(at)gmail.com


 Muiden tarjoamat harrasteryhmät


Happy House monitoimikeskus

Happy House sijaitsee osoitteessa Ursininkatu 11. Tarkemmin tiloista ja viimeisin  kuukausiohjelma löytyy Happy Housen kotisivuilta kohdasta Viikko-ohjelmaKurssit löytyvät myös Happy Housen kotisivuilta. Happy Housen ohjelma löytyy myös Facebook-sivuilta.

Oletko vailla esteetöntä tilaa kokouspaikalle tai merkkipäivien viettoon tms?

Happy House monitoimikeskuksen toimitilaa voi vuokrata kokous-, merkkipäivä. tms tilaisuuksiin. Lue tarkemmin täältä.

Alkuun


Kädentaitopäivä Happy Housessa

Happy Housen Kädentaitopäivä on keskiviikko. Kädentaidot ovat jakautuneet kolmeen eri osaan eli KädentaitokävelyihinPiirustus- ja värityskerhoon sekä askarteluun. Ohjaajana Kädentaitokävelyllä ja askartelussa  toimii Happy Housen päivätoiminnanohjaaja Katariina ja Piirustus- ja värityskerhossa vapaaehtoisemme Pirjo Peltokangas.  Toisinaan keskiviikkona voi olla myös jotain muuta ohjelmaa esim. kerran syksyllä ja keväällä Tavaranvaihtotori.

– Kädentaitokävely on kerran kuukaudessa klo 13-14
– Piirustus- ja väirtyskerho on joka kuun toinen keskiviikko klo 13-14
– Askartelut joka kuun kolmas keskiviikko

Kokoontumisajat löytyvät Happy Housen viikko-ohjelmasta.

Piirustus- ja värityskerho (Kädentaitopäivä)

Piirustus- ja värityskerho jatkaa toimintaansa Pirjo Peltokankaanvetämänä. Kerho kokoontuu kerran kuussa joka kuukauden toinen keskiviikko klo 13 – 14 monitoimikeskus Happy Housen tiloissa,osoitteessa Ursininkatu 11, Turku. Lisätietoja kerhon toiminnasta saat Happy Housen kotisivuilta www.happyhouseturku.fi tai voit käydessäsi kysyä suoraan Happy Housesta.

Askartelut (Kädentaitopäivä)

Askartelun merkeissä kokoonnutaan syksystä alkaen Happy Housessa. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa pääsääntöisesti kuukauden kolmantena keskiviikkona alkaen klo 13. Poikkeusellisista ajoista ilmoitetaan Happy Housen viikko-ohjelmassa. Viikko-ohjelma löytyy täältä.

Tervetuloa uudet ja vanhat kerholaiset! Kerhon vetäjänä toimii Katariina Ottosson Happy Housesta.

Alkuun


Kirjallisuuspiiri Happy Housessa

Happy Housessa kokoontuu kirjallisuuspiiri talvikaudella kerran kuukaudessa. Kokoontumisaika on 13.30-15.30 ja joulukuun kokoontumispäivä on perjantai 14.12. aiheena Tuomas Kyrö. Kokoontumisajat löytyvät Happy Housen kotisivuilta www.happyhouseturku.fi  ja Happy Housen viikko-ohjelmasta.

Alkuun